Striimauspalveluyritykset yhdessä osoitteessa

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Vuoden 2021 yhteenvedossa Jarmo Lahti, Striimivaari®, raportoi syitä, miksi lopetti striimaukset ja myös jo 1990-luvun alkupuolella perustamansa Infocrea Oy -yrityksen, joka 2010- ja 2020-luvuilla tarjosi tilaisuuksien striimauspalveluja "avaimet käteen". Eikä siitä sen enempää.

Striimausvuosien aikana Jarmo Lahti oli jatkanut Striimaus.fi-sivustolla (hävinnyt bittiavaruuteen jo vuosia aikaisemmin) alkaneen striimauspalveluja tarjoavien yritysten/yrittäjien listaa ehkä lähinnä kilpailijaseurantamielessä. Alkuperäisen noin 30 yrityksen lista oli ehtinyt kasvaa noin kaksinkertaiseksi vuoden 2021 loppupuolelle saavuttaessa.

Syyskuun viimeisen viikonvaihteen aikana Jarmo julkaisi listan Facebookin 625 jäsenen Striimaus-ryhmässä, minkä tuloksena lista myös päivittyi oikein jonkin verran.

Lista on nyt jaettu kommentointioikeuksilla kenen tahansa katsottavaksi ja löytyy täältä.

Listalla on vain firman tms. nimi, "pääkonttorin" paikkakunta sekä www-osoite. (Pääkonttorin paikalla eli toiminta-alueella on sen verran merkitystä, että varsin usein henkilöstö ja tekniikkaa täytyy kuljettaa tapahtumapaikalle ja siellä on ehdittävä rakentaa ja testata tekniikka kuntoon. Ja tästä tietenkin seuraa myös kustannuksia.)