Striimivaarin striimibaari?

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Tänään tuli adminoimassani Facebook-ryhmässä "Striimaus" puheeksi muutaman viime vuoden aikana keräämäni lista 67 suomalaisesta striimauspalveluja tuottavasta yrityksestä (jaa, pitääkin poistaa sieltä Infocrea Oy). Ja että se ei ole julkinen. Ja jonkun mielestä olisi kiinnostava julkisenakin. Ehkä olisikin...

Olisikohan niin kiinnostava striimauspalveluja etsiville ("Ketkä tarjoavat striimauspalveluja Turussa?", "Kuinka monta monikamerastriimauksiin pystyvää yritystä on korkeintaan 100 km päässä Oulusta?" jne.yms.)?

Ja striimauspalveluja tarjoaville yrityksille niin kiinnostava, että voisivat maksaa jotain extraa siitä, että Striimibaarin hyllyssä oleva etiketti olisi perusetikettiä... myyvempi? Tai että olisivat kiinnostuneista siitä, että Striimibaari välittäisi jonkun nohevan koodarin hm... kehittämän pulauttimen avulla etsijän speksien perusteella laaditun tarjouspyynnön perusspeksit täyttäville yrityksille?

Kaikenlaista ideaa alkaa pukata mieleen pähkittäväksi ja vielä kiihtyvään tahtiin, kun firma on jo lopetettu. (No, kevytyrittäjyystili on sentään jo avattu Ukko.fi:hin:-)

Löytäisiköhän Striimivaari®n Striimibaari asiakkaita? (Kuva: Pixabay)
Löytäisiköhän Striimivaari®n Striimibaari asiakkaita? (Kuva: Pixabay)