Ehkä vielä joskus uudelleen Striimivaariksikin

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Infocrea Oy (eli minä) tuli vähän lapasesta lähteneenä vitsinä rekisteröineeksi tavaramerkin Striimivaari® syksyllä 2018.

Oy-muodossa tapahtuvan striimaustoiminnan katsoin tarpeelliseksi lopettaa keväällä 2021 ja aloittaa osakeyhtiön purkamisen. Joka purku virallistui 19.10.2021. Syy tarpeelliseksi katsomiseen selviää aikanaan "elämänkerrastani". (Siispä "pysykää kanavalla":-)

Tavaramerkki on kuitenkin maksettu 10 vuodeksi, josta siis on jäljellä vielä... 7 vuotta. Ja monikamerastriimauksessa tarvittavat laitteet löytyvät ja toimivat edelleen. Joten ehkäpä tälle saitille joskus tulee (tai sitten ei) uusi välilehti "Striimivaari". Ei toki mitään kevytyrittäjyyttä raskaampaa (jolloin joku "Ukko.fi" olisi mainio alusta:-) (Eikä ollut maksettu maininta, kunhan pähkin.)

#Striimivaari®: I´ll be back. Maybe.
#Striimivaari®: I´ll be back. Maybe.

Ainakaan koskaan ei pidä sanoa ei koskaan? Vai pitäisikö joskus...

(Tällä kertaa pähkintä aktivoitui muuten ylläolevasta Google Drivesta löytyneestä luonnoksesta, jossa henkilölogon paikalla tietenkin oli firmalogo. Oli joskus ajateltu pistettäväksi striimattavassa tilaisuudessa seinälle läsnäyleisön nähtäväksi.)