Someilua sinitaivaalla

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Vasta viime keväänä palvelunsa oikeasti avannut (mm. mobiilisovellus androidille) Bluesky on muutaman viime viikon aikana noussut suomalaisten käyttäjien varteenotettavimmaksi paikaksi siirtyä Elon Muskin omistuksessa kulttuuriltaan rapautuneesta ja X:ksi nimensä muuttaneesta Twitteristä.

Koska on vielä varsin lähtökuopissa, säännöstellään käyttäjämäärän nousua mm. mahdollistamalla sisäänpääsy vain kutsukoodilla, kuten mm. Helsingin Sanomat viime viikolla kertoi.

Itse sain kutsukoodin eräässä toisessa X/Twitterin korvaajaksi ajatellussa palvelussa Pebblessä pari viikkoa sitten. Toisille jaettavan ensimmäisen kutsukoodin (siis yhden) sain runsaan viikon sinitaivastelun jälkeen ja annoin sen nopeimmalle halukkaalle Facebook-kavereistani. Lisää koodeja en vielä tätä kirjoittaessani ole saanut.

Tänään "brändäsin" tätä jarmolahti.fi-sivustoani Bluesky-profiilisivuni taustakuvalla:

Ja kyllä, SE Matti Rönkä oli kyseessä. Ja hän muisti, että Insinööriuutisissa olemme olleet duunissa samassa toimituksessa.
Ja kyllä, SE Matti Rönkä oli kyseessä. Ja hän muisti, että Insinööriuutisissa olemme olleet duunissa samassa toimituksessa.

(Ylläolevan kuvan alaosa ja kuvateksti muuten linkittävät tämän blogaustelytyngän Jarmo-välilehdelle.)