InfoLinja-muistelua Facebookissa jo kuusi vuotta sitten

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Tänään eli 11.2.2023 Lauri Hirvosen kommentti kuuden vuoden takaiseen hänet "pinganneeseen" Facebook-postaukseen muistutti itseänikin, että ainakin jo kuusi vuotta sitten olen muistellut ikioman lehteni InfoLinjan ensimmäistä ilmestynyttä numeroa (oikean yläkulmaan f:ää klikkaamalla pääsee itse postaukseen):

Olin näköjään ko. Facebook-avauksen kommentteihin vienyt koko kyseisen ensimmäisen InfoLinjan valokuvatut sivut luettavaksi Dropboxiin. Sittemmin, mm. tämän pers.kohtaisen domainini sisältöjä ajatellen, olen skannannut kaikki InfoLinjat pdf:ksi ja pistänyt ne ehkä vähän helpommin hahmotettavassa muodossa katsottaviksi niinikään Dropboxiin, numeron 1/1993 tänne.

Eipä mulla nyt muuta:-). Tämän verran blogasin myös muistellakseni, miten Facebook-postauksen saikaan nätisti tähän sisällönhallintajärjestelmään (cms, content magament system), jonka "senior software engineer"-poikani "Pyppe" on minulle kehittänyt ja pistänyt toimintakuntoon (siitä "lyhyt" kuvaus täällä.)