Www.infocrea.fi on kuollut

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti
Tänään se sitten tapahtui - eli hieromisenkaan jälkeen ei tapahtunut mitään
Tänään se sitten tapahtui - eli hieromisenkaan jälkeen ei tapahtunut mitään

Johtuu siitä, että sivut olivat fyysisesti Hetznerin palvelimilla, joiden maksaminen loppui.

Samasta syystä lakkasi vastaamsta myös quickprese.com, jonka äänen ja (valo)kuvat toisiinsa synkronoivan palvelun minulle kymmenisen vuotta sitten joululahjaksi koodasi poikani Pyry-Samuli "Pyppe" Lahti.

Domain infocrea.fi sentään on toistaiseksi edelleen hengissä, sillä haluan säilyttää mahdollisimman pitkään ikiwanhan jlahti@infocrea.fi -sähköpostiosoitteeni muutaman viime vuoden postit saavutettettavissa Google Workspacessa. Iki.fi-osoitteeni sojottaa kuitenkin jo henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen.