Muistikoe

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Erikoisoperaatio Ukrainassa ei ollut vielä edes alkanut, kun päivitin tätä saittia viimeksi. Tänään tuli sitten mieleen, että

Pitäisiköhän kokeilla
Pitäisiköhän kokeilla
Ensin ihan varovaisesti vain availla konepeltiä, potkia renkaita (rengasvaihto muuten varattu autolle ensi maanantaille, aikaisempaa ei toista viikkoa sitten saanut) ja ehkä vähän tyhjäkäyttää konetta.

Sen verran varsinaiseksi asiaksikin, että viikolla luin Pekka Saurin tuoreen kirjan "Onnen harha", jota välittömästi eli eilen lähdin suosittelemaan somessa sekä Twitterissä että Facebookissa (itse postaukseen pääset klikkaamalla upotuksen oikean ylänurkan f:ää):

Luultavasti ostan kirjan paperiversionkin saadakseni sen kirjahyllyni "tärkeiden kirjojen" osastolle. Siellä on samassa genressä ennestään Axel Fredenholmin "Näin olen kuullut - Iti mayâ śrutam". Ja taidanpa tulostaa myös Max Ehrmannin "Desideratan" ja pistää jotenkin kansiin, että saisin noiden rinnalle:-).

(Ainakin preview antaisi ymmärtää, että toimii...)