Nimettömät laiskat syöpöt ja muuta yhteisöllisyyttä

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Facebookin tasavuosimuistot (-muistutukset...) on mainio ominaisuus. Tänään tarjoutui itselleni muisto seitsemän vuoden takaa jaettavaksi - ja toki jaoin:

Ryhmä "NLS - Nimettömät laiskat syöpöt" on edelleen toimintakunnossa, vaikka jäseniä on lisäkseni vain kaksi ja edellinen postaus, omani, oli tehty 24.2.2015. Tänään tuli sitten yksi lisää, kun totesin: "Edellinen päivitys noin 7 vuotta sitten. Nykyään olen siis epäilemättä elämäni kunnossa: hoikka, jäntevä ja notkea.":-)

Vähän samaan genreen kuuluva itse perustamani Facebook-ryhmä on "Kävelijät", jossa on jäseniä sentään jo 51. Ja joka tuntuu jopa hieman yhteisöltä.

Mistä sain aasinsillan kertoa, että eilinen aamupäivä meni mukavissa merkeissä yhteisömanagereille suunnatun CMADFI-yhteisön jokavuotisessa tapahtumassa, joka jo toista kertaa järjestettiin Zoomissa eli virtuaalisena. Kaiken kaikkiaan tapahtuma järjestettiin sentään jo 11. kerran. Kalpean aavistuksen voi ehkä saada pläräämällä esitysten materiaaleja ja tapahtuman #cmadfi-twiittejä.

Päivitys 26.1.2022

CMADFI-2022 -Zoom-tallenne löytyy jo myös YouTube-soittolistana