Eteenpäin tässä ajassa

Kuva Jarmo Lahdesta
Jarmo Lahti

Päiväkävelyn aikana tänään ajattelin ilmeisesti noin 20 sekunnin ajan, onneksi juoksevasti jatkuvien 20-sekuntisten ajan, Hesarin juttua (vain tilaajille, sorry) aivojen työmuistista. No, paljon muutakin. (Muistaakseni.)

Muun muassa sitä, että alkuviikon blogauksessa kummallisesta sanomisen tarpeesta tuskailin niiden kummallisuuksien sanoittamisen vaikeutta. Ja olin ajatellut, että käytän siinä jonkinlaisena työkaluna Esa Saarisen kevään 2022 "Filosofia ja systeeminanalyysi" -luentosarjaa, joka alkaa tai siis alkoi keskiviikkona liveluennolla Zoomissa. Mutta jonka sitten johonkin muuhun keskittyneenä unohdin ihan kokonaan.

Vaan onneksi Zoom-live tallennettiin ja löytyi tänään illansuussa YouTubesta:

Tallenteen kesto on 2 tuntia ja 18 minuuttia. On se jännää, miten aika hitaasti puhuva Saarinen pitää ainakin itseni (ja aika varmasti erittäin monen muunkin) tarkkaavaisuuden yllä koko ajan...

Kevään 2021 luentosarjan kuuntelin lähes kokonaan suorina Zoom-liveinä, vain yhden taisin striimikeikan tai jonkun muun force majeuren takia katsella tallenteesta.

Tässä vielä tuo vuoden takainen 8 kerran luentosarja YouTube-soittolistana.